עוגיות פקאן וופלים עם דבש חמאת קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגיות פקאן וופלים עם חמאת קינמון דבש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 469 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם land o lakes, vanillan extract, רול עוגיות סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו קינמון פקאן וופלים, עוגיות דלעת חמאה קינמון לחמניות עם עוגיות חמאה זיגוג, ו דבש קינמון וופלים מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לנצח חמאה, דבש וקינמון עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה 1 עד 2 דקות או עד אור וקרם; להפריש.
במחבת 10 אינץ', לבשל פקאן על חום בינוני 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד פקאנים מתחילים חום, ואז ערבוב כל הזמן עד חום בהיר.
הסר ממחבת לצלחת כדי מגניב.
מכין וופל חום. (יצרני וופל ללא ציפוי nonstick ייתכן שיהיה צורך להיות מוברש עם שמן צמחי או מרוסס עם תרסיס בישול ללא מקל Crisco® המקורי.)
בקערה גדולה, לשבור את בצק עוגיות; להוסיף ביצים וניל. הכה במהירות בינונית על 2 דקות או עד חלקה. לאט להוסיף חצי וחצי, מכות עד הבלילה חלקה ורזה. מערבבים ב 1/2 כוס של פקאן.
יוצקים 1/3 גביע הבלילה על כל סעיף ופל. (בדוק את הוראות היצרן עבור כמות מומלצת של הבלילה.) Close lid of vaple maker. מבשלים כ 3 דקות או עד הוופלים הם חום זהוב. בזהירות להסיר וופלים לצלחת חסינת חום; להתחמם בתנור. חזור עם הבלילה שנותרה.
כדי לשרת, מעל כל ופל עם כ 1 כף דבש-חמאת קינמון ומפזרים 1 כפית של פקאנים הנותרים.