עוגיות צב נמרצות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות צב נמרץ. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם זנגביל טחון, ממתקים סוכר, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 232 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות דבשה נמרצות, עוגיות צב, ו עוגיות צב ים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מערבבים קמח, קינמון, זנגביל, מלח וסודה לאפייה ולאחר מכן להפריש.
בקערה של מערבל מטבח לעמוד מצויד מצורף משוט, לשלב סוכר חום וחמאה. הכה על בינוני עד התערובת היא קלה ורכה.
מוסיפים וניל, ביצה שלמה 1 חלמון ביצה 1 (מקררים ומאגרים הנותרים ביצה לבן); לנצח עד משולב היטב. מערבבים בתערובת קמח. מכסים את הקערה בניילון נצמד ובצק מתקרר לפחות שעה.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
חותכים חצאי פקאן לאורכו. קו שני גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. מסדרים את חתיכות הפקאן בקבוצות של חמישה על סדיני האפייה (כתריסר עוגיות יתאימו לסדין), כך שהם דומים לראש ולרגליים של צב.
סקופ בצק עוגיות על ידי כף מעוגלת וצורה לתוך כדורי 1 אינץ'. מקציפים ביצים שמורות.
צחצח את תחתית כדורי בצק העוגיות בחלבון ביצה ולחץ קלות לתוך קבוצות הפקאן. (קצות פקאן צריך להיות גלוי, לפעמים זה הכי קל לארגן את פקאן להיראות יותר צב ברגע העוגייה נמצאת במקום).
אופים במשך 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב.
להעביר גליונות עוגיות מתלה תיל להתקרר לחלוטין לפני ציפוי.
בעוד עוגיות מתקררות, להכין ציפוי. בינוני, מיקרוגל בטוח קערה, להוסיף שוקולד. מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות ולאחר מכן מערבבים, לחזור לפי הצורך עד שוקולד נמס לחלוטין וחלק. מוסיפים חמאה מומסת וחלב עד שהתערובת חלקה.
מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים לשלב, מוסיפים חלב נוסף, במידת הצורך, כדי לשפר את עקביות מתפשטת. כפור מקורר עוגיות.
בואו להגדיר זיגוג לפני אחסון. לאחסן במיכל אטום הצבת נייר שעווה או נייר קלף בין שכבות עוגייה.