עוגיות שוקו חם מקסיקניות
עוגיות שוקו חם מקסיקניות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 43 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגיות שוקולד מקסיקניות עוגיות חמאה-שוקולד טבול, עוגיות שוקו חם מקסיקניות, ו עוגיות שוקו חם מקסיקניות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף ריינולדס; להפריש. בקערה קטנה, מערבבים סוכר וקינמון; להפריש.
בסיר 1 ליטר, להמס חמאה וטאבלט שוקולד חם על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
מניחים תערובת עוגיות בקערה גדולה. מערבבים בתערובת חמאה מומסת וביצה עד לצורות בצק רכות. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
צורה בצק לתוך כדורי 1 אינץ'; רול בתערובת קינמון-סוכר.
מקום 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות מרופדות.
אופים 10 עד 12 דקות או עד סט (לא overbake). מגניב 3 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.