קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד טיפה עם מילוי שוקולד לבן מקורמל

עוגיות שוקולד טיפה עם מילוי שוקולד לבן מקורמל
מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם שוקולד למחצה, שוקולד, מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגיות שוקולד לבן חדורות ומילוי שמנת, עוגיות סנדוויץ ' שיבולת שועל עם שוקולד לבן קרם מילוי, ו עוגת שכבות שוקולד לבן עם מילוי משמש וקרם חמאה שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת מתכת, לשלב שני שוקולדים עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שים את הקערה על סיר של מים רותחים עבור דוד כפול מאולתר. מנמיכים את החום כך שהמים חמים אבל לא רותחים. מערבבים את השוקולד עם מרית פלסטיק, מעת לעת, עד השוקולד והחמאה נמסים יחד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מריתמרית
קערהקערה
סירסיר
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצה, סוכר ווניל. לנצח עד התערובת מגיע יחד והופך לצבע צהוב חיוור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה נפרדת. לנפות ולהוסיף אותו לתערובת הביצה. מערבבים עד מעורבב. באמצעות מרית גומי, מוסיפים חצי מהשוקולד המומס לבלילה ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
שוקולדשוקולד
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
6
מוסיף את השוקולד שנותר ומערבבים שוב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
7
זרוק כפות של הבלילה עוגיות על תבנית אפייה משומנת או קלף מרופד משומן אפייה. השאירו מקום בין העוגיות כדי שיוכלו להתפזר כשהם אופים. אתה צריך להיות מסוגל לרדת 18 עוגיות בסך הכל, על תבנית האפייה, בהתאם לגודל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
שים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים במשך 4 דקות. לסובב את המחבת באמצע הדרך ואופים במשך 4 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
9
הסר את המחבת מהתנור ולאפשר את העוגיות להתקרר, 10 עד 15 דקות, לפני העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שים את השוקולד הלבן הקצוץ לתבנית אפייה, רצוי לא צלחת מתכת, ולהמיס אותו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
הסר אותו לאחר כ 10 דקות ומערבבים. מכניסים בחזרה לתנור וממשיכים לבשל עד קרמל, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים, להקציף יחד mascarpone ורום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים את השוקולד המקורמל לקערה בינונית. להתמזג בתערובת מסקרפונה עד בשילוב. מקררים עד שהעוגיות מתקררות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
להביא את המילוי לטמפרטורת החדר לפני הפצת אותו בין העוגיות כדי להכין כריכים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות