קושיקשה
מוכן ב31 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שוקולד כפולות ואספרסו

עוגיות שוקולד כפולות ואספרסו
עוגיות שוקולד כפולות ואספרסו עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-10 מנות . מנה אחת מכילה 370 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 יגידו שהוא קלע למקום. אם יש לכם תמצית וניל, פולי אספרסו מצופים שוקולד, ביצים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -31 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . ציון זה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: Double Ka Meetha - איך להכין Hyderabadi Double Ka Meetha - רמדאן ,קאפקייקס אספרסו שוקולד עם קרם חמאה מוקה , ועוגיות שוקולד כפולות ענקיות "Bad Boy" .

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הניחו רשת אפייה במרכז התנור. חממו את התנור מראש ל-150 מעלות צלזיוס. רפדו 2 תבניות אפייה בנייר אפייה או משטחי סיליקון. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
פולי אספרסו מצופים שוקולד מרירפולי אספרסו מצופים שוקולד מריר
1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
3
בקערה קטנה, ערבבו את השוקולד והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חסה רומית או חסה ירוקה, קרועהחסה רומית או חסה ירוקה, קרועה
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
בקערת מעבד מזון, קוצצים דק את פולי האספרסו המצופים בשוקולד. בקערה בינונית, טורפים יחד את פולי האספרסו הקצוצים, קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסו מצופים שוקולדפולי אספרסו מצופים שוקולד
פולי אספרסופולי אספרסו
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
בקערה בינונית נוספת, טורפים יחד את הסוכר, הביצים, המים ותמצית הוניל. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה וחלקה. מקפלים פנימה את השוקולד המומס. מערבבים פנימה את שוקולד צ'יפס. בעזרת כף עוגיות או גלידה, משטחים רבע כוס מהבלילה על תבניות האפייה המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
חסה רומית או חסה ירוקה, קרועהחסה רומית או חסה ירוקה, קרועה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
7
אופים עד שהעוגיות תפוחות קלות והחלק העליון מתחיל להיסדק, 18 עד 20 דקות. נותנים לעוגיות להתקרר לחלוטין על גבי תבניות האפייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)