עוגיות שוקולד כפולות ואספרסו
עוגיות שוקולד כפולות ואספרסו עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-10 מנות . מנה אחת מכילה 370 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 יגידו שהוא קלע למקום. אם יש לכם תמצית וניל, פולי אספרסו מצופים שוקולד, ביצים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -31 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . ציון זה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: Double Ka Meetha - איך להכין Hyderabadi Double Ka Meetha - רמדאן ,קאפקייקס אספרסו שוקולד עם קרם חמאה מוקה , ועוגיות שוקולד כפולות ענקיות "Bad Boy" .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הניחו רשת אפייה במרכז התנור. חממו את התנור מראש ל-150 מעלות צלזיוס. רפדו 2 תבניות אפייה בנייר אפייה או משטחי סיליקון. הניחו בצד.
בקערה קטנה, ערבבו את השוקולד והחמאה.
מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
בקערת מעבד מזון, קוצצים דק את פולי האספרסו המצופים בשוקולד. בקערה בינונית, טורפים יחד את פולי האספרסו הקצוצים, קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח.
בקערה בינונית נוספת, טורפים יחד את הסוכר, הביצים, המים ותמצית הוניל. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה וחלקה. מקפלים פנימה את השוקולד המומס. מערבבים פנימה את שוקולד צ'יפס. בעזרת כף עוגיות או גלידה, משטחים רבע כוס מהבלילה על תבניות האפייה המוכנות.
אופים עד שהעוגיות תפוחות קלות והחלק העליון מתחיל להיסדק, 18 עד 20 דקות. נותנים לעוגיות להתקרר לחלוטין על גבי תבניות האפייה ומגישים.