קושיקשה
מוכן ב31 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שוקולד כפולות ואספרסו

עוגיות שוקולד כפולות ואספרסו
עוגיות שוקולד כפולות ואספרסו עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-10 מנות . מנה אחת מכילה 370 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 יגידו שהוא קלע למקום. אם יש לכם תמצית וניל, פולי אספרסו מצופים שוקולד, ביצים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -31 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . ציון זה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: Double Ka Meetha - איך להכין Hyderabadi Double Ka Meetha - רמדאן ,קאפקייקס אספרסו שוקולד עם קרם חמאה מוקה , ועוגיות שוקולד כפולות ענקיות "Bad Boy" .

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הניחו רשת אפייה במרכז התנור. חממו את התנור מראש ל-150 מעלות צלזיוס. רפדו 2 תבניות אפייה בנייר אפייה או משטחי סיליקון. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
פולי אספרסו מצופים שוקולד מרירפולי אספרסו מצופים שוקולד מריר
1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
3
בקערה קטנה, ערבבו את השוקולד והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
בקערת מעבד מזון, קוצצים דק את פולי האספרסו המצופים בשוקולד. בקערה בינונית, טורפים יחד את פולי האספרסו הקצוצים, קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסו מצופים שוקולדפולי אספרסו מצופים שוקולד
פולי אספרסופולי אספרסו
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
נייר אורזנייר אורז
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
בקערה בינונית נוספת, טורפים יחד את הסוכר, הביצים, המים ותמצית הוניל. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה וחלקה. מקפלים פנימה את השוקולד המומס. מערבבים פנימה את שוקולד צ'יפס. בעזרת כף עוגיות או גלידה, משטחים רבע כוס מהבלילה על תבניות האפייה המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
אופים עד שהעוגיות תפוחות קלות והחלק העליון מתחיל להיסדק, 18 עד 20 דקות. נותנים לעוגיות להתקרר לחלוטין על גבי תבניות האפייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה