עוגיות שוקולד כפולות מחיטה מלאה
עוגיות שוקולד כפול מחיטה מלאה נטול גלוטן, קינוח. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 151 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פעמיים עוגיות קמח חומוס שוקולד (GF + דגנים ללא), עוגיות שוקולד שרי כפולות (100% דגנים מלאים, ללא חלב), ו עוגיות שוקולד כפולות בטעם מנטה טרי ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ו בשורה כמה גיליונות עוגיות עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח, סודה, מלח ואבקת קקאו יחד בקערה קטנה ומניחים בצד.שמנת החמאה וסוכרים שניהם עם מיקסר חשמלי. מקציפים את הוניל. לגרד צדדים של קערה.
מוסיפים את הביצה ומכים במשך כ -30 שניות או רק עד שהוא מעורבב. מערבבים בחלב, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים ביד או עם המהירות הנמוכה ביותר של תערובת עד שהוא מעורבב ב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
אופים מיד או לצנן בצק עד מוכן לשימוש. אם אפייה מיד, כפית גדושה כפית כפית (או כפות עוגיות בגודל רגיל) של בצק על יריעות עוגיות המרווחים 2 וחצי סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 11-13 דקות או עד עוגיות להופיע.