עוגיות שוקולד כפולות עם נתחי שוקולד (ללא גלוטן, ללא דגנים, Paleo)
עוגיות שוקולד כפולות עם נתחי שוקולד (ללא גלוטן, תבואה חינם, Paleo) נטול גלוטן, ו קינוח. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח שקדים, חמאת ג'י, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות סנדוויץ שוקולד עם מילוי קרם שוקולד (ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא אגוזים, טבעוני, ידידותי Paleo), עוגיות שוקולד צ'יפס (ללא דגנים, ללא גלוטן, Paleo, Primal), ו עוגיות שוקולד כפולות בטעם מנטה טרי ללא גלוטן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ממיסים חצי מהשוקולד על ביין מארי או ב microwave.In קערה של מעבד מזון לשלב את קמח שקדים, קקאו, סודה לשתיה, מלח וסוכר; דופק יחד.
מוסיפים את החמאה בקוביות ומעבדים עד שהבצק דומה לקמח תירס גס.
מוסיפים את הביצים וניל ושוקולד נמס ומעבדים עד שהבצק חלק (הבצק ייראה דק, הוא צריך להיראות יותר כמו בלילת בראוני מאשר בצק). מקפלים בשוקולד קצוץ.טיפת בצק על ידי כף גדושה, כמה סנטימטרים זה מזה, על שני גיליונות אפייה מרופדים קלף .
אופים עד רק להגדיר, על 8 עד 10 דקות, מסתובב גיליונות באמצע. (לא לאפות את העוגיות לפריך; הם יהיו רכים כאשר אתה לוקח אותם מהתנור, אבל המשרד למעלה כפי שהם קרירים, כדי להיזהר לא לאפות יתר על המידה.)
העברת עוגיות מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.