קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שוקולד משולשות איום

עוגיות שוקולד משולשות איום
עוגיות שוקולד עם איום משולש יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. מתאים ל-50 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קמח, סוכר, שוקולד מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות שוקולד איום משולש, עוגיות שוקולד צ'יפס איום משולש, ו עוגיות בראוני איום משולשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך עוגיות: לשים שוקולד קצוץ וחמאה בקערת מתכת ולהגדיר קערה מעל (לא נוגע) מים רותחים בסיר. מבשלים, ערבוב, עד מותך, ואז להסיר מן החום ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
2
להקציף ביצים, סוכר, אבקת אספרסו ווניל לתערובת שוקולד. בקערה אחרת, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים לתוך תערובת שוקולד עד מעורב באופן שווה, ולאחר מכן מערבבים בשוקולד צ ' יפס פקאן. לעטוף בצק אטום וצינה עד מוצק מספיק כדי לשמור על צורתו, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אבקת אפייהאבקת אפייה
שוקולדשוקולד
ונילוניל
פקאניםפקאנים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בינתיים, לעשות גנאש: לשים שוקולד קצוץ וקרם בקערת מתכת בינונית ולהגדיר קערה מעל (לא נוגע ללב) מים רותחים בסיר. מבשל, ערבוב, עד נמס, ואז לתת מגניב. כיסוי וצינה, ערבוב מדי פעם, עד המשרד מספיק כדי להפיץ, על 1 3/4 שעות. אם גנאש הופך מוצק מדי כדי להפיץ, להעביר קערה במיקרוגל בטוח מיקרוגל מיקרוגל במשך כמה שניות כדי לרכך, מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
קרםקרם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
סירסיר
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. סקופ 2-כף. חלקים של בצק על גיליונות, מרווח על 1 ב. בנפרד. הקש בצק כדי לשטח לתוך אפילו 1/2-in.- כדורים עבים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים עד עוגיות כבר לא נראה רטוב ואתה יכול להרגיש קרום קל על גבי, על 10 דקות (לא overbake); להחליף את המיקום של גיליונות אפייה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
תן לעוגיות להתקרר על סדינים על מדפים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
8
בנדיבות להפיץ צדדים שטוחים של חצי עוגיות עם ganache העליון עם עוגיות שנותרו. (ייתכן שיש לך שאריות ganache.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
9
הפוך קדימה: בצק ו ganache, עד 2 ימים, מקורר. עוגיות מלאות, עד 2 ימים, מקורר, או 2 חודשים, קפוא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
10
מגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.