עוגיות שוקולד עם איום משולש יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. מתאים ל-50 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קמח, סוכר, שוקולד מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות שוקולד איום משולש, עוגיות שוקולד צ'יפס איום משולש, ו עוגיות בראוני איום משולשות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך עוגיות: לשים שוקולד קצוץ וחמאה בקערת מתכת ולהגדיר קערה מעל (לא נוגע) מים רותחים בסיר. מבשלים, ערבוב, עד מותך, ואז להסיר מן החום ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
2
להקציף ביצים, סוכר, אבקת אספרסו ווניל לתערובת שוקולד. בקערה אחרת, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים לתוך תערובת שוקולד עד מעורב באופן שווה, ולאחר מכן מערבבים בשוקולד צ ' יפס פקאן. לעטוף בצק אטום וצינה עד מוצק מספיק כדי לשמור על צורתו, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
אספרסו מיידי
אבקת אפייה
שוקולד
וניל
פקאנים
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
בינתיים, לעשות גנאש: לשים שוקולד קצוץ וקרם בקערת מתכת בינונית ולהגדיר קערה מעל (לא נוגע ללב) מים רותחים בסיר. מבשל, ערבוב, עד נמס, ואז לתת מגניב. כיסוי וצינה, ערבוב מדי פעם, עד המשרד מספיק כדי להפיץ, על 1 3/4 שעות. אם גנאש הופך מוצק מדי כדי להפיץ, להעביר קערה במיקרוגל בטוח מיקרוגל מיקרוגל במשך כמה שניות כדי לרכך, מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מורחים
קרם
מים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
סיר
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. סקופ 2-כף. חלקים של בצק על גיליונות, מרווח על 1 ב. בנפרד. הקש בצק כדי לשטח לתוך אפילו 1/2-in.- כדורים עבים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
6
אופים עד עוגיות כבר לא נראה רטוב ואתה יכול להרגיש קרום קל על גבי, על 10 דקות (לא overbake); להחליף את המיקום של גיליונות אפייה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
תן לעוגיות להתקרר על סדינים על מדפים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
8
בנדיבות להפיץ צדדים שטוחים של חצי עוגיות עם ganache העליון עם עוגיות שנותרו. (ייתכן שיש לך שאריות ganache.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
מורחים
9
הפוך קדימה: בצק ו ganache, עד 2 ימים, מקורר. עוגיות מלאות, עד 2 ימים, מקורר, או 2 חודשים, קפוא.
עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.