עוגיות שוקולד נתח דלעת מלוחות ענקיות
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, אם יש לך מלח כשר, נתחי שוקולד, מחית דלעת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד ענקיות, עוגיות שוקולד פצפוצי קפוצ'ינו ענקיות, ו עוגיות שוקולד פצפוצי חמאת בוטנים ענקיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. וממפים תבנית אפייה עם אניה סילפט או נייר קלף.
מניחים חמאה וסוכרים למיקסר לעמוד, להכות עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים דבשה, דלעת, ביצה ווניל, מכים עד בשילוב טוב.
מוסיפים קמח, מלח וסודה לשתייה, מערבבים לשלב ואז מוסיפים חתיכות שוקולד. באמצעות סקופ גדול (השתמשתי בכף הגלידה שלי, מחזיק בערך 1/4 כוס) לגרוף בצק על תבנית אפייה מוכנה. לשטח עוגיות עם הידיים ואז מפזרים קלות עם מלח אם תרצה בכך.
אופים במשך 15-17 דקות או עד אפוי דרך. אנא זכרו שאם תאפו עוגיות קטנות יותר זמן הבישול יהיה הרבה פחות.
תן מגניב במשך 10 דקות על תבנית אפייה ולאחר מכן להעביר מתלה קירור.