1 הראשון חום את החמאה. ממיסים את החמאה בסיר נירוסטה בגודל בינוני, עבה, (השתמש בפלדת אל חלד כדי שתוכל לדעת מתי החמאה שחמה) בחום בינוני. המשך לבשל בזמן שהחמאה עוברת שלבים שונים של מבעבע ומשחררת את הלחות שלה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להקציף לעתים קרובות על פני כמה דקות. כאשר אתה מתחיל להריח את ניחוח האגוזים של השחמת החמאה, ואתה יכול לטאטא הצידה חלק מהקצף כדי לראות חתיכות קטנות משחימות בתחתית המחבת, להסיר מן החום לשפוך את לתוך קערה. אל תתמהמה בשלב זה כפי שזה קל עבור החמאה ללכת משח עד שרוף.2
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים את הקמח, מלח, סודה לשתייה, וקינמון בקערה ולוחצים במרץ יחד. 3 מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
יוצקים חמאה משחימה לתוך קערה של מערבל סטנד-אפ (אם אין לך מיקסר, אתה יכול פשוט לנצח ביד).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיף את הסוכרים ומכה עד חלקה.
6
מוסיף את הביצים, מכות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
7
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים במשך 3 דקות נוספות. 4 מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת הסוכר חמאה שליש בכל פעם. מערבבים את חתיכות השוקולד והאגוזים (אם משתמשים). עד לנקודה זו אתה יכול לעשות קדימה יום או יומיים ולאחסן את בצק העוגיות במקרר עד מוכן לבשל. 5 גליונות עוגיות בשורה עם סילפט או נייר קלף (או רק גליונות עוגיות מקושטות בחמאה קלה. כפית החוצה כפות ערימות של חתיכים של הבלילה על יריעות העוגיות, מופרדים על ידי לפחות 2 אינץ', המאפשר מקום לעוגיות להתפשט כפי שהם מבשלים. ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות. 6 לבשל ב 177° במשך כ 12 דקות, הקצוות של העוגיות צריך להיות רק קצת השחמה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
הסר מהתנור, תן להתקרר על גיליון העוגיות במשך 5 דקות. לאחר מכן הסר את העוגיות כדי להתקרר לחלוטין על מדף.