קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות42
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס אורז פריך

עוגיות שוקולד צ'יפס אורז פריך
עוגיות שוקולד צ'יפס אורז פריכות לוקחות בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 84 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 42 מנות סועדים.. 21 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, דגני אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס פריכות, מתכון עוגיות שוקולד צ'יפס פריך, ו עוגיות שוקולד צ'יפס פריכות ולעיסות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים קלות ניירות אפייה בתרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
קרם את החמאה עם הסוכר עד שהיא בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה את הביצה והווניל עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
4
מערבבים פנימה את תערובת הקמח. מערבבים פנימה את הדגנים והשוקולד צ ' יפס. זרוק כפות ברמה על גבי ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
דגני בוקרדגני בוקר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 12 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מוציאים מיד מגליונות האפייה ומצננים על מתלי תיל. אחסן בכלי אטום.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

עוגיות שוקולד צ ' יפס עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "