עוגיות שוקולד צ'יפס הבחירה הנכונה
הבחירה הנכונה עוגיות שוקולד צ'יפס דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. . אם יש לך מלח, סוכר חום, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח, להפריש. בקערה בינונית, שמנת קיצור עם סוכר חום וסוכר לבן. מערבבים את הביצים, תמצית קוקוס וחלב. לאחר מכן מערבבים את החומרים יבשים מנופה. לבסוף, מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
זרוק בצק עוגיות מכף במנות בגודל כדור גולף על גיליון עוגיות לא מוכן.
אופים במשך 9 עד 11 דקות בתנור שחומם מראש. עוגיות צריכות להיות מעט חומות בקצוות. אפשר לעוגיות להתקרר במשך כמה דקות על דפי האפייה לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מדפים תיל.