צלעות חזיר סלסה כתומות
מתכון צלעות חזיר סלסה תפוזים יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך צלעות חזיר במרכז לחתוך ירך, מלח, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מנגל צלעות חזיר עם סלסה פפאיה, צלעות חזיר מחבת סלסה, ו צלעות חזיר עם סלסה אפרסק.
הוראות
מניחים מחבת nonstick 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כאשר מחבת חם, להוסיף שמן וצלעות. לבשל עד השחמה משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל.
מוסיפים מיץ תפוזים, סלסה, סוכר, כמון וג ' ינג ' ר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים עד חזיר הוא רך כאשר פירסינג, 40 עד 45 דקות. דלגו על שומן, השליכו.
להעביר חזיר למנה ולשמור חם. מרתיחים רוטב, חשוף, מעל חום גבוה עד מופחת על 1 כוס, על 4 דקות.
מקשטים עם כוסברה ופרוסות תפוז.