עוגיות שוקולד צ'יפס מנופחות
עוגיות שוקולד צ'יפס מנופחות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "ביצה", "סוכר חום" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס מנופחות, עוגיות שוקולד חמוציות נפוחות דוחן, ו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי} (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
כפית רסק תפוחים לתוך מסננת בסדר מעל קערה; בואו לעמוד 15 דקות. זרוק נוזל. לגרד רסק תפוחים סחוט לתוך קערה גדולה.
הוסף סוכר וחמאה; הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך (כ 2 דקות). מקציפים וניל וביצה.
להוסיף תערובת קמח; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. מקפלים בצ ' יפס.
ירידה על ידי כפות ברמה 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד כמעט להגדיר. מגניב על מחבת 2 עד 3 דקות או עד המשרד.
הסר עוגיות מן פאן; מגניב על מדפים תיל.