מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.34 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 370 קלוריות. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, ריבס, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט שלך אביב אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גבינה אי בריזה, בריזה ווד עוף בגריל-בהאמה בריזה, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים בהדרגה סוכר. מקציפים שמנת חמוצה וניל. מניחים בצד 1/2 כוס תוספת מוקצפת לקישוט; מכסים ומכניסים למקרר. מקציפים 1/2 כוס תוספת מוקצפת לתערובת גבינת שמנת; מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף שנותר. כפית לתוך הקרום. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצף
גבינת שמנת
שמנת חמוצה
וניל
קרום
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
לציפוי, בסיר גדול, הביאו לרתיחה את הריבס, הסוכר והקינמון. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 5-8 דקות או עד שהרברב רך.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
ריבס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
בקערה קטנה שלבו עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה לתערובת ריבס. מחזירים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מגניב לטמפרטורת החדר.