עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות
עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות עם בוטנים, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, ו עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון או נייר קלף.
מחית את החמאה, הסוכר הלבן והסוכר החום יחד בקערת ערבוב גדולה עם מרית עד שמנת וחלק, 2 עד 3 דקות.
מוסיף את הביצה ווניל; להקציף במרץ במשך 20 עד 30 שניות.
לטאטא את הקמח, מלח, וסודה לשתייה יחד בקערה קטנה; לזרוק לתוך תערובת החמאה ומערבבים עד רק בשילוב. מקפלים את פצפוצי השוקולד המתוקים למחצה, פצפוצי שוקולד לבנים ושוקולד חלב לתערובת. מסדרים על תבנית אפייה מוכנה באמצעות כף קטנה או גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 10 דקות; להסיר מהתנור ולאפשר להתקרר על הסדין במשך 10 דקות.
העברה מתלה חוט לסיים קירור לחלוטין.