אם יש לכם פטריות קרמיני, פלפל חריף, אבקת צ'יפוטלה צ' ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו מתובל עדשים טבעונים סלופי ג'ו, סלופי ג'ו (טבעוני), ו סלופי ג'ו טבעוני עם כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
1
דופק את הפטריות בקבוצות במעבד מזון עד קצוץ דק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל, 1 כף בירה ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים הם משחימים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
בירה
מלח
4
מוסיף את האגוזים ופלפלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפלפלים הם פריך במכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
אגוזי מלך
5
מוסיפים את הפטריות, 3/4 כפית פלפל שחור ואבקת צ ' יפוטלה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות מבושלות רק דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
פלפל שחור
פטריות
6
מוסיפים את הבירה הנותרת, קטשופ, רסק עגבניות ו 1/8 כפית מלח ומבשלים תוך ערבוב עד הרוטב הוא עקביות שאתה אוהב, על 2 דקות.