קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי בשר טבעוניים מתובלים

כריכי בשר טבעוניים מתובלים
אם יש לכם פטריות קרמיני, פלפל חריף, אבקת צ'יפוטלה צ' ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו מתובל עדשים טבעונים סלופי ג'ו, סלופי ג'ו (טבעוני), ו סלופי ג'ו טבעוני עם כרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
דופק את הפטריות בקבוצות במעבד מזון עד קצוץ דק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל, 1 כף בירה ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים הם משחימים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בירהבירה
מלחמלח
4
מוסיף את האגוזים ופלפלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפלפלים הם פריך במכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
אגוזי מלךאגוזי מלך
5
מוסיפים את הפטריות, 3/4 כפית פלפל שחור ואבקת צ ' יפוטלה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות מבושלות רק דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
פלפל שחורפלפל שחור
פטריותפטריות
6
מוסיפים את הבירה הנותרת, קטשופ, רסק עגבניות ו 1/8 כפית מלח ומבשלים תוך ערבוב עד הרוטב הוא עקביות שאתה אוהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
קטשופקטשופ
רוטברוטב
בירהבירה
מלחמלח
7
כפית את התערובת על כל לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
8
מגישים עם תוספות אם תרצה.