עוגיות שוקולד קנדי קיין
מתכון זה מספק 18 מנות. עם 216 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חמאה, סוכריות מנטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד קנדי קיין, עוגיות שוקולד קנדי קיין, ו עוגיות שוקולד קנדי קיין (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, קקאו, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב היטב. הכה בביצה.
להוסיף מרכיבים יבשים; לנצח עד מעורבב. מקררים בצק 1 שעה.
מחממים תנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. לגרוף את הבצק על ידי כף רמהבעלים, ואז להתגלגל לתוך כדורים חלקים.
מניחים כדורים על גיליונות אפייה מוכנים, מרווחים על 2 סנטימטרים זה מזה. באמצעות תחתית זכוכית או ידיים, לשטח כל כדור 2 אינץ עגול (קצוות יהיה לפצח).
אופים עד עוגיות לא נראה רטוב והזחה קטנה מופיעה כאשר צמרות של עוגיות נגעות קלות עם אצבעות, על 11 דקות (לא overbake או עוגיות יהפכו פריך מדי). מגניב על גיליון 5 דקות.
להעביר עוגיות שוקולד מתלים מגניב לחלוטין.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח אבקת סוכר וחמאה בקערה בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים תמצית מנטה ו 2 טיפות צבע מאכל. לנצח עד ורוד בהיר מעורבב היטב, הוספת צבע מאכל יותר על ידי dropfuls אם צבע ורוד כהה רצוי.
מורחים 2 כפיות נדיבות מילוי באופן שווה על צד שטוח של 1 עוגייה לקצוות; העליון עם עוגייה אחרת, צד שטוח למטה, הקשה בעדינות לדבוק. חזור עם עוגיות שנותרו ומילוי מנטה.
מקום מקלות מסוכרים מרוסקים על צלחת.
רול הקצוות של כריכי עוגיות בממתקים כתושים (סוכריות לדבוק מילוי). (כריכי עוגיות ניתן להכין מראש. לאחסן בשכבה אחת במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או להקפיא עד 2 שבועות.)