קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שיבולת השועל של סבתא

עוגיות שיבולת השועל של סבתא
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שיבולת השועל של סבתא-עוגיות שיבולת שועל טעימות, עוגיות שיבולת השועל של סבתא, ו עוגיות שיבולת השועל של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב צימוקים ומספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ולהסיר מהחום. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים סדין לעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
עוגיותעוגיות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
מסננים צימוקים שזורים, להזמין 6 כפות של הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
3
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר. בהדרגה להוסיף ביצים, וניל, ואת 6 כפות מים מן מחבת צימוקים; לערבב עד אור ורך. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט; מערבבים לתוך תערובת מוקרם. לבסוף, מערבבים את שיבולת השועל והצימוקים; ערבוב עד רק בשילוב. טיפה על ידי כפית מעוגלתעל גבי גיליון העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
ונילוניל
חמאהחמאה
עוגיותעוגיות
מוסקטמוסקט
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
מחבתמחבת
4
אופים במשך 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, הקצוות צריכים להיות חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור