עוגיות שיבולת השועל של סבתא
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שיבולת השועל של סבתא-עוגיות שיבולת שועל טעימות, עוגיות שיבולת השועל של סבתא, ו עוגיות שיבולת השועל של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב צימוקים ומספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ולהסיר מהחום. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים סדין לעוגיות.
מסננים צימוקים שזורים, להזמין 6 כפות של הנוזל.
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר. בהדרגה להוסיף ביצים, וניל, ואת 6 כפות מים מן מחבת צימוקים; לערבב עד אור ורך. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט; מערבבים לתוך תערובת מוקרם. לבסוף, מערבבים את שיבולת השועל והצימוקים; ערבוב עד רק בשילוב. טיפה על ידי כפית מעוגלתעל גבי גיליון העוגיות מוכן.
אופים במשך 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, הקצוות צריכים להיות חום זהוב.