עוגיות שיבולת שועל טיפה
עוגיות שיבולת שועל טיפה היא צמחוני ומספק כ 72 מנות. יש קינוח זה 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חלב חמאה, אגוזי מלך, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שיבולת שועל-עוגיות טיפה תבלינים, עוגיות טיפת שיבולת שועל Banananan, ו עוגיות ענקיות לשיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון; מערבבים בשיבולת השועל ומניחים בצד. מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד אור. מקציפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. מערבבים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה. מקפלים פנימה את הצימוקים והאגוזים. טיפה על ידי כפות מעוגלות על יריעות העוגיות מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.