מתכון זה מספק 48 מנות. עם 178 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר של ממתקים, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוגיות שיבולת שועל טעונות, עוגיות שיבולת שועל טעונות, ו עוגיות שיבולת שועל טעונות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
גריז 1 או יותר סדינים עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
באמצעות מיקסר, שמנת החמאה, קיצור וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קיצור
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מוסיפים את הביצים ומכים עד שהתערובת בצבע בהיר.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
5
תוסיף את חלב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
6
לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, אבקת אפייה, זנגביל, אגוז מוסקט, קינמון, ציפורן allspice בקערה אחרת; מערבבים את החומרים יבשים לתערובת החמאה. מקפלים את שיבולת השועל, צימוקים, אגוזי מלך ווניל. טיפה על ידי ערימות כפית, 2 סנטימטרים זה מזה, על גבי סדינים עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
שיבולת שועל
צימוקים
וניל
אגוזי מלך
חמאה
ציפורן
עוגיות
ג ' ינג ' ר
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
7
אופים עד השחמה קלה, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בינתיים, להכין את הדובדבן: בסיר קטן, לחמם את החמאה על חום בינוני עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
הסר מהחום; מערבבים את הסוכר של ממתקים ווניל. מערבבים מספיק מים (3 עד 4 כפות) כדי להפוך את עקביות טפטוף הדובדבן.