עוגיות שיבולת שועל טעונות של פאולה
עוגיות שיבולת השועל הטעונות של פאולה עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מתאים ל-42 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכו לחנות ותרימו שיני אדמה, זנגביל טחון, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 10%. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל טעונות של פאולה, עוגיות שיבולת שועל טעונות, ו עוגיות שיבולת שועל טעונות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
גריז 1 או יותר סדינים עוגיות.באמצעות מיקסר חשמלי, שמנת יחד חמאה, קיצור, וסוכר בקערה עד רכות.
מוסיפים ביצה ומכים עד שהתערובת בצבע בהיר.
לנפות יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, אבקת אפייה, זנגביל, אגוז מוסקט, קינמון, ציפורן, ו allspice; מערבבים לתוך תערובת מוקרם. מקפלים שיבולת שועל, צימוקים, אגוזי מלך, וניל, מיזוג טוב. טיפה על ידי כפיות מעוגלות על גבי גיליון עוגיות.
אופים במשך 12 עד 15 דקות.
בחמאת חום בסיר קטנה מעל חום בינוני עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
הסר סיר מחום; מערבבים באבקת סוכר מנופה ווניל. מערבבים מספיק מים (2 עד 3 כפות) כדי להפוך את הדובדבן של עקביות drizzling.