קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות54
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שיבולת שועל לימון

עוגיות שיבולת שועל לימון
והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 109 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו ביצה, תמצית לימון, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל לימון מאייר, עוגיות שיבולת שועל ג'ינג'ר-לימון, ו פאקר למעלה: עוגיות קרם שיבולת שועל לימון.

הוראות

1
בקערה גדולה קרם את הקיצור, גבינת השמנת והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה את החלמון, קליפת הלימון ותמצית.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
זנים של פטריותזנים של פטריות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שלב את הקמח, שיבולת השועל והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
זרוק על ידי גדוש כפיות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה משומנים. מקציפים ביצה וחלבון ביצה; מברישים מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מפזרים סוכר; למעלה עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר למתלים.