עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים דלעת
אם יש לכם סירופ מייפל, קמח מאפה, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל וצימוקים תפוח דלעת, עוגת דלעת תבלין עוגיות צימוקים שיבולת שועל, ו דלעת שיבולת שועל צימוקים Cupcakes.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. משמנים גיליון עוגיות או קו עם נייר קלף ומניחים בצד. בקערה גדולה, לשלב דלעת, מייפל, סוכר, בננה וחלב שאינו חלבי יחד. בקערה בינונית, לשלב שיבולת שועל, קמח, סודה לשתיה ותבלינים פשטידת דלעת יחד ולאחר מכן להעביר אותו לתערובת הרטובה. מערבבים כמה פעמים ואז מוסיפים צימוקים. המשך לערבב עד בשילוב. זה עשוי להיראות יבש מדי בתחילה, אבל לשמור על ליטוף, זה יהיה לשלב בצורה מושלמת. זרוק כפיות על גיליון עוגיות משומן ואופים 10 עד 15 דקות, או עד המשרד למגע וקפיץ דמוי.מידע תזונתי
20gdietary Fiber2. 40gSugars18. 10gprotein2. 60g