עוגיות שיפון מלוחות
עוגיות שיפון מלוחות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 67 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, גרידת תפוז, קמח שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו עוגיות מלח משוקולד שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים thetube לפתוח אנכית לאורך צד אחד לקנן את loginside עטוף, ואז קלטת או גומי-הלהקה הצינור סגור. צ ' יל in therefrigerator עד המשרד, על 1 שעה.
מחממים התנור ל 177° (175°C). קו שני אפייה sheetswith נייר קלף.
על גיליון נייר שעווה, לשלב 1 1/2 כפיות מלח וסוכר נוצץ. לפתוח את יומני הבצק לגלגל אותםבתערובת כדי מעיל היטב.
מניחים כל יומן על קרש חיתוך ולחתוך לתוך 1/8 אינץ 'עבה (3 מ" מ-עבה) סיבובים, סידור therounds 1 אינץ '(2.5 ס " מ) בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
אופים עד השחמה קלה בקצוות, על 16 דקות, רוטטת את המחבתות באמצע כך העוגיות לאפות באופן שווה.
הסר מתלים חוט להתקרר לחלוטין. העוגיות יכולות להיות מאוחסנות בטמפרטורת החדר במיכל אטום עבור עד 1 שבוע.
* עבור עוגיות טף אגוז שחור: במקום קמח שיפון, use1 2/3 כוסות (225 גרם) קמח טף ו 1 כוס (115 גרם) קמח מלא כוס (115 גרם).להשמיט את גרידת התפוז ולהוסיף 1/2 כוס (60 גרם) קצוץ blackwalnuts לבצק.
מגלגלים את בולי הבצק במייפל סוכר, אם תרצה.
מדגנים מלאים לדור חדש: מנות קלות, ארוחות דשנות, פינוקים מתוקים וחטיפים זולים לטבחית היומיומית של ליאנה קריסוף. זכויות יוצרים © 2012 ליאנה קריסוף; תמונות זכויות יוצרים © 2012 ריין אלן. פורסם ב 2012 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.