עוגיות שפריץ רוזמרין-גבינה
והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 69 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גבינת פקורינו, גרידת לימון, עלי רוזמרין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו עוגיות שפריץ גבינת שמנת וניל דובדבן, דלעת ספייס שפריץ עוגיות / עוגיות לסרטן הילדים, ו עוגיות קופסת קרח גבינה כחולה רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: עיתונות עוגיות
הביאו את כל החומרים לטמפרטורת החדר.
מקציפים את החמאה וגרידת הלימון במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, כ-30 שניות. מקציפים לאט את החלמון והשמנת.
מקציפים בקערה את הקמח, הפקורינו, 1/4 כוס הפרמזן, הסוכר, הרוזמרין, המלח ואגוז המוסקט. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת החמאה תוך ערבוב איטי. מגרדים את דפנות הקערה ואז מקציפים במהירות בינונית ליצירת בצק מעט דביק.
ממלאים את מכבש העוגיות בבצק. הרכיבו את המכבש בצורת הדיסק הרצויה (ראו הערת קוק), ולחצו עוגיות על ניירות אפייה לא משומנים. השאירו בערך סנטימטר אחד בין העוגיות.
מפזרים את יתרת 1/4 כוס הפרמזן ומעבירים למקרר לעוגיות למשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
אופים עוגיות, מחבת מסתובבת באמצע הדרך, עד להזהבה, הגבינה משחימה מעט, והעוגיות מריחות אגוזי, בערך 20 עד 25 דקות. מקררים בקצרה את העוגיות על ניירות האפייה, ואז מעבירים למתלים להתקררות.
מגישים או לאחסן במיכל אטום היטב עד 1 חודש.