עוגיות תחרת שיבולת שועל קוקוס
עוגיות תחרה שיבולת שועל קוקוס הוא צמחוני ומספק כ 36 מנות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך שוקולד איכותי, חמאה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו עוגיות תחרת שיבולת שועל קוקוס, עוגיות תחרה שיבולת שועל, ו עוגיות תחרה שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. קו 2 סדינים אפייה גדולה עם liners nonstick.
ממיסים חמאה עם סוכר חום ומלח בקערת מתכת מעל סיר של מים רותחים, ערבוב מדי פעם. מערבבים קוקוס, שיבולת שועל, וקמח עד רק בשילוב.
הסר סיר מחום אבל לשמור על הבלילה חמה מעל הסיר (כך הבלילה קלה יותר להפיץ).
טיפה כפיות מעוגלות של הבלילה לפחות 3 1/2 אינץ 'זה מזה על גיליון אפייה 1 ולהפיץ כל כ 2 אינץ' עם מרית אופסט או גב של כף.
אופים עד עוגיות מבעבעות חום זהוב, 8 עד 12 דקות. מגניב על תבנית אפייה על מדף עד המשרד, 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להעביר עוגיות כדי מתלה להתקרר לחלוטין. טופס ואופים יותר עוגיות על תבנית אפייה שנייה (לנגב נקי וקריר בין קבוצות).
שוקולדים מותכים מגניבים מעט.
להעביר כל אחד לשקית sealable ולחתוך פתיחה 1/16 אינץ ' בפינה של כל שקית. שים כמה עוגיות מקורר על מגש מרופד קלף שיתאים במקפיא, ואז שוקולד צינור דקורטיבי על עוגיות. להקפיא 2 עד 3 דקות כדי להגדיר שוקולד, ולאחר מכן להסיר בזהירות עוגיות קלף.
עוגיות לשמור, שכבות בין קלף במיכל אטום, בטמפרטורת החדר מגניב 1 שבוע.