עוגיית גבינה חריפה סקוטית-צ'דר
מתכון זה מספק 30 מנות. עם 73 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת צ'דר, פלפל קאיין, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיית חמאה סקוטית, עוגיית חמאה סקוטית נטולת גלוטן, ו נקניק וביסקוויטי צ'דר חדים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות יחד חמאה, מלח, פלפל שחור, קאיין במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
מוסיף צ ' דר וקמח ומערבבים במהירות נמוכה רק עד חלקה (לא overmix). צורה בצק לדיסק, לעטוף בניילון נצמד או נייר שעווה, וצינה 30 דקות.
מסדרים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים עד 350 ° F. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק ל 1/4-עד 1/8 אינץ ' עבה עגול. באמצעות 1 1/2-ל 2 אינץ 'חותך עגול, לחתוך את סיבובים ולסדר 1 1/2 אינץ' בנפרד על גיליונות אפייה. Reroll שאריות אם תרצה (שאריות rerolled יהיה קשה יותר).
אופים לחם קצר עד מוזהב קל ומתחיל חום על הקצוות, על 13 עד 15 דקות. מגניב על גיליונות 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
* חפשו צ 'דר לבן וחריף בצד היבש, כגון משאית בית החווה Wensleydale אנגלית או צ' דר יהלום שחור ישן נוסף.* חשוב לא להלהיב אוויר לתוך הבצק - פשוט לערבב עד מעורבב.