עוגת raspberry אדווה
עוגת raspberry אדווה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מרשמלו, קמח, חלב וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 18%. מתכונים דומים: עוגת Raspberry אדווה, עוגת Raspberry אדווה, ו עוגת גבינה Raspberry Ripple עבור Club עוגה חשאית.
הוראות
משמנים פח עוגה בגובה 23 ס " מ וחותכים מעגל של קלף אפייה כדי שיתאים לתחתית.
חותכים רצועה עבה של קלף כדי להתאים סביב הצד של הפח.
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
שים את הסוכר והחמאה לתוך קערת ערבוב גדולה. באמצעות מקציף חשמלי (או כף עץ אם יש לך יותר זמן ואנרגיה), להכות אותם יחד עד שמנת ורך. סדק בביצים, אחד אחד, נותן פעימה טובה אחרי כל תוספת. מערבבים בתמצית הוניל, ואז את הקמח ואבקת האפייה, ואז מערבבים את החלב כדי לשחרר את התערובת. בזהירות לערבב חצי פטל, לוודא שאתה לא לערבב במרץ מדי או שהם יתפרקו.
לבשל את העוגה במשך 25-30 דקות עד כמעט מבושל דרך. לאחר מכן, בזהירות להוציא אותו מהתנור. לפזר את המרשמלו בכל רחבי העוגה, מנסה להשאיר גבול 2cm סביב קצה הפח כמו מרשמלו יתרחב בעת הבישול, ואז לתחוב פטל לתוך כל פערים. חזור לתנור לעוד 10 דקות עד שהעוגה מבושלת במלואה ומרשמלו משוחים קלות ודביקים. השאר עבור 5 דקות, ואז להקל את הפח, לחתוך ולאכול.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג את העוגה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "