קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

תבשיל בקר איטלקי עם קרום פולנטה

תבשיל בקר איטלקי עם קרום פולנטה
תבשיל בקר איטלקי עם קרום פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 533 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. אם יש לכם קמח תירס, מלח, רסק עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תבשיל עגבניות ובשר בקר עם קרום פולנטה, תבשיל בקר איטלקי ופולנטה, ו תבשיל פטריות ומרסלה עם קרום פולנטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
תביא 3 כוסות מים 1 כפית. מלח לרתיחה ב 2-קט. סיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מקציפים קמח תירס; מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים תוך הקצפה מתמדת, 3 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מסירים מהאש, ומערבבים פנימה תיבול סטייק ו 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק תיבולסטייק תיבול
גבינהגבינה
5
מורחים תערובת קמח תירס לתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 11 על 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
נקניק איטלקי חום במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, 10 דקות או עד שהבשר מתפורר וכבר אינו ורוד; מסננים ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
7
מטגנים בצל, פלפל, וקישואים בשמן חם במחבת על אש בינונית 5 דקות או עד פריך-מכרז. מערבבים פנימה נקניק, עגבניות ורסק עגבניות; מבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
קישואיםקישואים
נקניקנקניק
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
יוצקים את תערובת הנקניקיות על קרום קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
נקניקנקניק
קרוםקרום
9
מפזרים 3/4 כוס גבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
10
אופים בחום של 350 למשך 30 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מפזרים קדירה עם פטרוזיליה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנגיובזה (כמו אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה מרוממים בצורה מושלמת גם על ידי גבינות מיושנות.