קפיצי שרימפס לחמניות הוא ללא חלב ופסקאטרי הר ד ' אובר. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.22 דולר למנה. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם נייר אורז, סמבל שום, עלי כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו לחמניות שרימפס, שרימפס ביצה לחמניות, ו לחמניות שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים מוסיפים שרימפס ומבשלים 3 עד 5 דקות, עד שהם מבושלים, אך לא קשוחים. שוכן באמבט קרח. פורסים שרימפס לשניים מקצה לקצה ומניחים בצד. בקערה קטנה יוצקים מי ברז חמים על אטריות ומניחים בצד לריכוך, בערך 10 עד 15 דקות. בעוד אטריות הם ספוג, להכין ירקות ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פסטה
שרימפס
עשבי תיבול
מים
קרח
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
2
מסננים את האטריות וחותכים בעזרת מספריים למטבח לאורכי 4 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
הכן אזור לעבוד בקלות עבור הרכבה של לחמניות. מרפדים לפניכם את כל הירקות ועשבי התיבול יחד עם שרימפס ואטריות. יש גליל של ניילון שקוף בהישג יד. נייר אפייה מסיליקון עובד היטב כמשטח שאינו מקל לעבודה, אך ניתן להשתמש גם בקרש חיתוך נקי. מלאו קערה רדודה (צלחת פאי עובדת נהדר) במי ברז חמים ושקעו 1 נייר אורז עגול למים למשך 10 עד 15 שניות לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביב
ירק
פסטה
שרימפס
עשבי תיבול
גלול
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
טופס פאי
קערה
4
הסר בעדינות גיליון נייר אורז מהמים, הניח על משטח העבודה. במרכז נייר האורז מניחים 3 חצאי שרימפס (הצד המפוספס כלפי מטה) על נייר אורז. למעלה עם 1/4 כוס אטריות. למעלה עם 2 מקלות מלפפון, 2 מקלות גזר, 2 מקלות ג ' יקמה, 3 חתיכות בצל ירוק, 3 כפות כרוב נאפה, 4 כפות נבטי שעועית, וקורט בזיליקום וכוסברה. מסיימים עם עוד 3 חתיכות שרימפס, עם פסים כלפי מעלה. מקפלים נייר אורז בחוזקה מעל המילוי, מקפלים פנימה את הקצוות וממשיכים לגלגל, מסיימים את התפר כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועית
כרוב נאפה
בצל ירוק
עטיפות רול האביב
עלי וגבעולי כוסברה
מלפפון
גזר
פסטה
Jicama
שרימפס
באזיל!
מים
5
מניחים בניילון ומגלגלים כך שהלחמניות יוכלו להתייצב ולא להיצמד זו לזו. חזור על הפעולה כדי ליצור את שאר הלחמניות. מקררים לחמניות למשך 20 עד 30 דקות, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
בקערה קטנה, מקציפים במרץ חמאת בוטנים במזלג עד קל לערבב. מערבבים פנימה רוטב הויסין, מיץ רימונים, רוטב סויה, מירין וסמבל עד לאיחוד טוב. מכסים ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר עד שמוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימונים
חמאת בוטנים
רוטב הויסין
רוטב סויה
מירין
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
כשמוכנים להגשה, מורחים באופן שווה את כרוב הנאפה שנותר על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב נאפה
מורחים
8
הסר לחמניות מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
גלול
9
הסר את ניילון הפלסטיק ופרוס לשניים באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
10
מניחים מחצית מהלחמניות בצדיהן על המגש ואת החצי השני בקצותיהן, בעמידה.
שרימפס בתפריט? נסה לזווג עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות כרם צ ' שלם 3 פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -26 דולר לבקבוק.
כרם חהלם 3 פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חיים מלאכת יד יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. החומצה עם קצוות הסכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמת לפה להשקות ולידיים לרעוד.