עוגת אגוז
עוגת אגוז היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם שעועית וניל, שמנת כבדה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת תאנה ואגוזים, עוגת שיפון אגוז, ו עוגת גזר אגוז.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. חמאה 13x9x2 " צלחת מתכת או זכוכית אפייה; מפזרים תחתית בצורה אחידה עם 3 כפות סוכר גלם. תניח בצד.
אגוזי מלך דופק במעבד מזון קצוץ untilcoarsely. שים 2 כוסות בצד.
הוסף הכל בכוונה למעבד ודופק untilwalnuts הם הקרקע דק מאוד, 1-2 דקות.
מוסיף קמח שקדים; דופק להתמזג. תניח בצד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות 1 כוס חמאה וסוכר מגורען באור bowluntil גדול ורך, 2-3 דקות.
מוסיפים ביצים, שמנת, יוגורט ומלח. לגרד זרעים מן שעועית וניל (שעועית מילואים עבור אחרהשימוש). לנצח עד לשלב טוב, 1-2 דקות.
מוסיפים תערובת אגוז אדמה ומכים רקכדי להתמזג. מקפלים בעדינות אגוזי מלך קצוצים, נזהרים לא לערבב יתר על המידה.
יוצקים batterinto צלחת מוכנה; החלק העליון.
Sprinklewith הנותרים 3 כפות סוכר גלם.
אופים עד מבושל דרך ו testerinserted למרכז יוצא נקי, 50-55minutes.
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל.
מגישים עם קצפת. לעשות קדימה: Canbe עשה 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה. הכי טוב שהקקיס מוגש קר.