עוגת אגוז דלעת
עוגת אגוז דלעת דורשת סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו את כל השטח, ביצים, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: עוגת אגוז דלעת, עוגת דלעת-אגוז, ו עוגת דלעת פאונד עם רוטב אגוז קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 9x13 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה, לערבב מחית דלעת, חלב התאדה, ביצים, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, allspice, ומלח.
העברת תערובת למחבת מוכנה.
יוצקים תערובת עוגה צהובה יבשה על התערובת, מפזרים אגוזי מלך, טפטוף עם מרגרינה מותכת.
אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ולהמשיך לאפות 15 דקות, עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.