קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות18
ציון בריאות5
מגזין

עוגת אגוז דלעת

עוגת אגוז דלעת
עוגת אגוז דלעת דורשת סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו את כל השטח, ביצים, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: עוגת אגוז דלעת, עוגת דלעת-אגוז, ו עוגת דלעת פאונד עם רוטב אגוז קרמל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, לערבב מחית דלעת, חלב התאדה, ביצים, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, allspice, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
דלעת משומרדלעת משומר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
העברת תערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים תערובת עוגה צהובה יבשה על התערובת, מפזרים אגוזי מלך, טפטוף עם מרגרינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובהתערובת עוגה צהובה
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
5
אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ולהמשיך לאפות 15 דקות, עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®