עוגת אגס-אגוז עם סירופ דבש-כתום
עוגת אגס-אגוז עם סירופ דבש-תפוז עשויה להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא חלב צמחוני יש 269 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם קליפת תפוז, אגוזי מלך, דבש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 20%. נסו עוגת אגס-אגוז עם סירופ דבש-כתום, מאייר לימון ועוגת אגוז עם סירופ דבש, ו קריתופיטה (עוגת אגוזים ושמן זית יוונית עם סירופ תפוזים) (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת עוגה, מצפים תבנית צינור בגודל 10 אינץ ' בתרסיס בישול; אבק עם 2 כפות קמח. הניחו בצד.
מניחים סוכר וביצים בקערה גדולה; מקציפים במיקסר במהירות בינונית עד שהוא סמיך וחיוור (כ -3 דקות).
כף קלות 3 כוסות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
שלב קמח, אבקת אפייה, אניס, מלח וקינמון, תוך ערבוב טוב עם מטרפה.
שלב קליפה, 1/2 כוס מיץ, שמן ווניל.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת הביצים לסירוגין עם תערובת מיץ, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מערבבים אחרי כל תוספת רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה אגס ואגוזי מלך.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בחום של 375 למשך 55 דקות או עד שבחר עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים במחבת על רשת 15 דקות; שחרר עוגה מדפנות התבנית בעזרת מרית מתכת צרה או סכין.
מניחים צלחת הפוכה על גבי תבנית העוגה; הפוך בזהירות את העוגה לצלחת.
להכנת סירופ, שלבו דבש ו -2 כפות מיץ בסיר קטן על אש בינונית. מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מברישים סירופ חם מעל דפנות העוגה. מגניב לגמרי.