עוגת אגס הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס הפוך עוגה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 201 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם ביצה, חלב, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ב 9 אינץ עגול או 8 אינץ ' מחבת מרובע, להמיס חמאה בתנור.
מפזרים 1/4 כוס סוכר חום באופן שווה על חמאה מומסת. מסדרים פרוסות אגס בשכבה אחת על תערובת סוכר; מפזרים פקאנים.
בקערה בינונית, לנצח את החומרים הנותרים למעט קצפת עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים את הבלילה על פרוסות אגס ופקאנים.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על פני מחבת; להפוך את הצלחת ואת פאן מעל. השאירו פאן על העוגה כמה דקות כך תערובת סוכר חום יכול לטפטף מעל עוגה; להסיר מחבת. מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים חם עם קצפת. עוגת חנות מכוסה באופן רופף.