קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אגס וחמוציות כפרית

עוגת אגס וחמוציות כפרית
זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו את אגסי ברטלט, תמצית שקדים, מתכון לקרום עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אגס כפרי-עוגת חמוציות, טארט אגס כפרי, ו טארט אגס כפרי.

הוראות

1
הפוך את בצק העוגה ממתכון אחד של קרום חמאה, או לקנות את הסוג של קרום עוגה קפוא כי הוא מקופל בתיבה ומניח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
בצק עוגותבצק עוגות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2
צלי את האגסים.: 
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
תנור חום עד 204°. קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום. לזרוק יחד במחבת את אגסים קוביות (או חצאי אגס אם משתמשים), זנגביל, וסוכר, ולפרוש באופן שווה במחבת. נקד את החלק העליון עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
צלי במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד האגסים רכים כאשר פירסינג עם מזלג, ומתחיל לקבל חום caramelized סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
שלב אגסים קלויים עם חמוציות ותמצית שקדים: השתמש בכפית מחוררת כדי להרים את האגסים מתוך מחבת הקלייה, ומניח בקערה גדולה. מערבבים את החמוציות ותמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
רול-אאוט בצק עוגה ולמלא עם מילוי חמוציות אגס: 
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
בצק עוגותבצק עוגות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
מרדדים את בצק העוגה לקוטר 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת. תלולית את האגס ואת מילוי חמוציות באמצע הבצק עגול, משאיר גבול 2 עד 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
11
מקפלים את הקצוות על הפרי, מקפלים את הקרום סביב הקצוות, משאירים את רוב הפרי חשוף במרכז.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
12
צ ' יל במשך חצי שעה לפני האפייה.
1
אופים ב 177° במשך 1 שעה, או עד הקרום הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מגניב על מדף לפחות שעה לפני ההגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "