עוגת אגס מתובלת במהופך
עוגת אגס מתובלת הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 267 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא שוט מגניב עם ציפוי קצפת, אגס, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת אגס מתובלת במהופך, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. שורה תחתונה של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם נייר קלף; ספריי עם ספריי בישול.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על תחתית המחבת. מסדרים פרוסות אגס באופן שווה על פני סוכר; להפריש.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ו 1/2 כפית. של ציפורן; להפריש. מקציפים חמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
מוסיפים תערובת קמח, לסירוגין בשלישים עם שמנת חמוצה, מכה היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים 1 שעה 10 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 20 דקות. הפוך על גבי דוכן עוגה או מגש.
חתוך ל-12 פרוסות. למעלה עם ציפוי מוקצף ומפזרים עם שיני הנותרים.