קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס פקאן הפוכה

עוגת אגס פקאן הפוכה
עוגת אגס-פקאן הפוכה היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 704 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אגסים, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה החלק הפנימי של תנור איטי עגול 5 ליטר, ולאחר מכן קו אותו לחלוטין עם גיליון גדול של רדיד חמאה לסכל. הפעל את התנור על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מפזרים את החמאה החתוכה ואת הסוכר החום על נייר הכסף בתנור.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
להוסיף את האגסים, לסדר אותם במעגל, לקצץ בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
4
מערבבים את הקמח, אגוזי פקאן, קמח תירס, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה גדולה. בקערה הגדולה של מערבל, להכות את החמאה התרככה וסוכר מגורען במהירות נמוכה עד רק מעורבב. הגבר את המהירות לגבוהה והכה עד אור ורך, גירוד הצדדים של הקערה לפי הצורך, על 5 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
עם המיקסר על מהירות נמוכה, להכות את החומרים היבשים לתערובת החמאה בשתי קבוצות, לסירוגין עם החלב מתחילתו ועד סופו עם החומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מערבבים על מהירות בינונית רק עד הבלילה חלקה.
7
מורחים על האגסים בבישול האיטי. מגבות נייר עטופות מעל החלק העליון של התנור האיטי (לא נוגע בעוגה) כדי למנוע מעיבוי לטפטף על העוגה. מכסים ומבשלים על נמוך עד ערכות העוגה ואת הצדדים חום, על 3 שעות. כבה את התנור ותן לעוגה לנוח כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
8
הרם את העוגה על ידי רדיד ומניח על מדף להתקרר. בזהירות להפוך על מגש לקלף את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מגישים עם קצפת, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
10
צילום: קאנה אוקדה