עוגת אוכמניות אפרסק
עוגת אוכמניות אפרסק עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אוכמניות, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אוכמניות אפרסק, עוגת אוכמניות אפרסק, ו עוגת קפה אוכמניות ואפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
דופק יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מוסיפים חמאה ודופק רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מוסיפים ביצה ווניל ודופק רק עד שהבצק מתגבש ומתחיל ליצור כדור, כ -15 פולסים.
לחץ על הבצק לתחתית ובאופן שווה (בערך בעובי 1/4 אינץ') כל הדרך למעלה בצד של מחבת springform עם קצות אצבעות מקומטות. צ ' יל מאפה במחבת עד המשרד, על 10 דקות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
לטחון 2 כפות סוכר עם קמח טפיוקה במטחנה עד טפיוקה הוא אבקתי, ולאחר מכן להעביר קערה גדולה ומערבבים הנותרים 6 כפות סוכר.
מוסיפים אפרסקים, אוכמניות ומיץ לימון וזורקים בעדינות למעיל. כפית מילוי לתוך מאפה ואופים, מכוסה באופן רופף עם גיליון של נייר, עד מילוי מבעבע במרכז קרום זהוב, על 1 3/4 שעות.
העברת עוגה במחבת למתלה וקריר, חשוף, 20 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות את הצד של מחבת.
עוגה מגניב בקושי חם או טמפרטורת החדר, ולאחר מכן לחתוך טריזים עבים עם סכין חדה לפני ההגשה.
מאפה יכול להתבצע ולחץ לתוך פאן 1 יום קדימה, מקורר, עטוף היטב בניילון נצמד.
הסר מהמקרר 30 דקות לפני המילוי.