עוגת אוכמניות קלאסית
עוגת אוכמניות קלאסית היא חלב חינם קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. לכי לחנות וקחי אוכמניות, קיצור, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת פירורים אוכמניות, עוגת אוכמניות קלאסית, ו עוגת אוכמניות קלאסית.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים 2 כוסות קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. לחלק לשניים; צורה ל 2 סיבובים שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
תנור חום ל 218°. עם מערוך מקומח, לגלגל סיבוב אחד לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר, קמח 1/2 כוס וקינמון. מערבבים באוכמניות. כפית לצלחת עוגה מצופה מאפה.
מפזרים את כל תערובת הסוכר שנותרה על תערובת אוכמניות.
חותכים חמאה לחתיכות קטנות; מפזרים על אוכמניות. מכסים עם מאפה העליון כי יש חריצים לחתוך אותו; חותם וחליל. כיסוי קצה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 35 עד 45 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומיץ מתחיל בועה דרך חריצים בקרום, הסרת לסכל במשך 15 דקות האחרונות של אפייה. מגניב על קירור מדף לפחות 2 שעות.