עוגת אוכמניות קפואה. פרוסת אביב טבעונית
מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 13 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-353 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור אביב. גשו לסופר וקנו חמאה טבעונית, הסיפור הקצר: לאכול יותר אוכמניות! הנה דרך טעימה אחת, גרידה כתומה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: סרטן, בצל אביב ופנצ'טה פרוסה, נקטרינה ופרוסת אוכמניות, ו עוגת קפה אוכמניות טבעונית.
הוראות
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר, שיבולת שועל וקינמון אופציונלי לקערת ערבוב גדולה. לזרוק קצת.
בצלחת קטנה, לשלב את המים וזרעי פשתן. מערבבים במהירות ולתת לשבת במשך כ 2-4 דקות.
מוסיפים את תערובת מים / פשתן, מיץ תפוזים, רסק תפוחים, חמאה טבעונית, מלח, תמצית וחלב סויה. עצה: נסה לוודא מרכיבים אלה הם גם טמפרטורת החדר או מעט מחומם. השתמשתי בתפוזים בטמפרטורת החדר כדי לסחוט מיץ תפוחים טרי ורוסק תפוחים בטמפרטורת החדר. זה יעזור התערובת הבלילה שלך בצורה חלקה יותר-והחמאה הטבעונית תישאר חלקה.
מערבבים את הבלילה ביד עד חלקה. מקפלים את האוכמניות ואגוזים קצוצים.
יוצקים הבלילה שלך לתוך צלחת העוגה שלך-גריז קמח הצדדים לפני לשפוך.
אופים ב 350 מעלות במשך כ 25-30 דקות - או עד הקצוות מתחילים חום קצת.
התחל הציפוי שלך על 20 דקות לפני שאתה רוצה פרוסט העוגה שלך. העוגה שלך חייב להיות מקורר כאשר אתה פרוסט זה או את הזיגוג יהיה להמיס.
מוסיפים מרכיבים זיגוג לקערה ערבוב להתמזג עם מיקסר יד מקצף עד רך וחלק.
הוסף התזה של חלב סויה בטמפרטורת החדר או חלב קוקוס במידת הצורך כדי לדלל את התערובת.
מניחים ציפוי במקרר רק כחמש דקות לפני הציפוי. עוד קצת והציפוי יהיה מוצק מדי.1
עוגת פרוסט ולהוסיף אוכמניות על גבי.
מגישים עם ציפוי מרוכך. לאחסן במקרר - אבל לאפשר ציפוי כדי לרכך קצת לפני הגשה מחדש מהמקרר.