עוגת אפרסק הפוכה על הגריל
צריך קינוח צמחוני? עוגת אפרסק הפוכה על הגריל יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם חלב, מלח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו אפרסק הפוך עוגה, אפרסק הפוך עוגה, ו אפרסק הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל פחם. גריז תחתון רק של מחבת מרובע 8 אינץ ' עם חמאה (להשליך כל חמאה בשימוש).
מפזרים סוכר חום באופן שווה בתחתית המחבת. מסדרים אפרסקים בשכבה אחת מעל סוכר חום.
בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכר מגורען, חלב, שמן, וניל וביצה עד שהסוכר נמס לחלוטין. הכה בקמח, אבקת אפייה ומלח עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה על אפרסקים במחבת, מכסים את האפרסקים לחלוטין להחליק את הבלילה עם מרית או גב של כף.
מלא 8 אינץ ' מרובע לסכל חצי עם מים.
מניחים בתחתית הגריל; לסדר גחלים חמים סביב מחבת.
מניחים מתלה גריל על גריל.
מניחים מחבת עוגה על מתלה ישירות מעל מחבת מים. זה יאפשר עוגה לבשל באופן שווה על חום עקיף.
מכסה גריל, משאיר פתחי אוורור פתוחים.
אופים עוגה 40 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, כ 45 דקות.
הפעל סכין דק סביב קצוות מחבת כדי לשחרר את העוגה.
מקום המגיש צלחת הפוך על פני מחבת; להפוך צלחת ומחבת מעל.