עוגת אפרסק ושקד
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, אפרסק & עוגת שקדים עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 1071 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך לארוז בצק עלים, ביצים, מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 39%. נסו עוגת אפרסק ושקד, עוגת שקדים-אפרסק, ו עוגת אפרסק ושקד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מרדדים את הבצק על משטח מקומח עד גדול מספיק כדי קו פח 23cm טארט עם בליטה. בשורה את הפח עם מאפה, מתקפל בעדינות מאפה תלוי בצד החיצוני של הפח, ואז לדקור בכל רחבי עם מזלג. קו עם נייר greaseproof; לשבת 20cm סנדוויץ ' פח על גבי (זה צריך להתאים בנוחות). מילוי עם שעועית אפייה, ולאחר מכן עיוור לאפות במשך 20-25 דקות עד הצדדים נקבעים.
הסר את השעועית, הפח והנייר ומבשל במשך 10 -15 דקות יותר עד הזהב, עלה ופריך. להתקרר קצת, ואז לקצץ את הבליטה ולחץ על כל ביטים עלו.
תנור נמוך יותר 180c / 160c מאוורר / גז
היכו יחד את חומרי המילוי, כפית לתוך הפח העליון עם האפרסקים. פיזור עם 1 כף סוכר גלגלית ושקדים נוספים החליקו, ואז אופים במשך 40 דקות עד נפוח וזהוב, עם לנענע קל במרכז. מגניב לטמפרטורת החדר ומגישים עם קרם פראש.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "