עוגת אפרסק עם פקאן Streusel
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אפרסק עם Streusel פקאן. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 349 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, מיץ לימון, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת אפרסק עם Streusel שקדים-פקאן, קובלר אוכמניות-אפרסק עם פרלין - פקאן Streusel, ו עוגת אפרסק צלחת עמוקה עם ציפוי פקאן Streusel.
הוראות
עבור הקרום: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, ומלח. לזרוק את החמאה בתערובת הקמח עד מצופה היטב. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 3 עד 4 דקות.
טפטוף ב 5 כפות של מי קרח ומערבבים עם הידיים רק עד הבצק מגיע יחד. (
לטאטא את הקמח, סוכרים, קינמון, מלח, ואגוז מוסקט בקערה בינונית עד בשילוב.
מניחים 1/4 כוס הסוכר החום, 1/4 כוס הסוכר מגורען, גרידת לימון, מיץ, ומלח בקערה גדולה לטאטא עד בשילוב.
חותכים את האפרסקים לשניים, להסיר ולהשליך את הבורות, לחתוך את הפרי לפרוסות 1/2 אינץ'.
מוסיפים לקערה עם תערובת הסוכר ומערבבים עד מצופה היטב. מניחים את הקערה בצד למשך 15 דקות, זורקים את האפרסקים, ומניחים בצד עוד 15 דקות.בינתיים, לחמם את התנור ל 218° ולסדר מתלה בשליש התחתון. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהפוך את הקצוות של נייר כדי לתפוס את המיצים כמו אופה העוגה; להפריש. על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לכ -13 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. (אל תדאגו אם הבצק נסדק—פשוט לחצו אותו בחזרה יחד.) קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק לקצץ אותו סומק עם הקצה העליון של צלחת העוגה. באמצעות האצבעות או החלק האחורי של מזלג, crimp את הבצק בתבנית דקורטיבית.
מניחים את צלחת העוגה במקרר עד האפרסקים הם ready.In קערה קטנה, מערבבים את הסוכר שנותר וסוכר חום עם עמילן התירס ומניחים אותו בצד. שים מסננת בכיור.
יוצקים את תערובת האפרסק לתוך המסננת, נותנים לכל נוזל עודף לנקז החוצה, ולהחזיר את האפרסקים לקערה.
מוסיפים את תערובת קורנפלור וזורקים לשלב.
הסר את צלחת העוגה מהמקרר, לשפוך את המילוי, ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מניחים את העוגה על תבנית האפייה מוכן ואופים במשך 30 דקות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומפזר את streusel באופן שווה על החלק העליון של העוגה. לטפוח על streusel על האפרסקים לדבוק.הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F והחזר את העוגה לתנור.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי הוא עבה מבעבע, על 50 דקות עד 1 שעה יותר. בדוק את העוגה לאחר 40 דקות: אם streusel מתחיל להיראות כהה מדי, באופן רופף לכסות את החלק העליון של העוגה עם גיליון של רדיד אלומיניום.כאשר העוגה נעשית, להסיר אותו מהתנור, להשליך את הגיליון העליון של נייר (אם שימוש), ולתת לו לשבת על תבנית האפייה עד הפרי מפסיק מבעבע, על 5 דקות.
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין ולתת את סט המילוי לפני חיתוך, לפחות 3 שעות.