קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אפרסק עם פקאן Streusel

עוגת אפרסק עם פקאן Streusel
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אפרסק עם Streusel פקאן. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 349 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, מיץ לימון, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת אפרסק עם Streusel שקדים-פקאן, קובלר אוכמניות-אפרסק עם פרלין - פקאן Streusel, ו עוגת אפרסק צלחת עמוקה עם ציפוי פקאן Streusel.

הוראות

1
עבור הקרום: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, ומלח. לזרוק את החמאה בתערובת הקמח עד מצופה היטב. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
טפטוף ב 5 כפות של מי קרח ומערבבים עם הידיים רק עד הבצק מגיע יחד. (
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
לטאטא את הקמח, סוכרים, קינמון, מלח, ואגוז מוסקט בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מניחים 1/4 כוס הסוכר החום, 1/4 כוס הסוכר מגורען, גרידת לימון, מיץ, ומלח בקערה גדולה לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים את האפרסקים לשניים, להסיר ולהשליך את הבורות, לחתוך את הפרי לפרוסות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
3
מוסיפים לקערה עם תערובת הסוכר ומערבבים עד מצופה היטב. מניחים את הקערה בצד למשך 15 דקות, זורקים את האפרסקים, ומניחים בצד עוד 15 דקות.בינתיים, לחמם את התנור ל 218° ולסדר מתלה בשליש התחתון. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהפוך את הקצוות של נייר כדי לתפוס את המיצים כמו אופה העוגה; להפריש. על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לכ -13 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. (אל תדאגו אם הבצק נסדק—פשוט לחצו אותו בחזרה יחד.) קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק לקצץ אותו סומק עם הקצה העליון של צלחת העוגה. באמצעות האצבעות או החלק האחורי של מזלג, crimp את הבצק בתבנית דקורטיבית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים את צלחת העוגה במקרר עד האפרסקים הם ready.In קערה קטנה, מערבבים את הסוכר שנותר וסוכר חום עם עמילן התירס ומניחים אותו בצד. שים מסננת בכיור.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים את תערובת האפרסק לתוך המסננת, נותנים לכל נוזל עודף לנקז החוצה, ולהחזיר את האפרסקים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את תערובת קורנפלור וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
7
הסר את צלחת העוגה מהמקרר, לשפוך את המילוי, ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מניחים את העוגה על תבנית האפייה מוכן ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומפזר את streusel באופן שווה על החלק העליון של העוגה. לטפוח על streusel על האפרסקים לדבוק.הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F והחזר את העוגה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי הוא עבה מבעבע, על 50 דקות עד 1 שעה יותר. בדוק את העוגה לאחר 40 דקות: אם streusel מתחיל להיראות כהה מדי, באופן רופף לכסות את החלק העליון של העוגה עם גיליון של רדיד אלומיניום.כאשר העוגה נעשית, להסיר אותו מהתנור, להשליך את הגיליון העליון של נייר (אם שימוש), ולתת לו לשבת על תבנית האפייה עד הפרי מפסיק מבעבע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין ולתת את סט המילוי לפני חיתוך, לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים