עוגת ארוחת בוקר הפוך
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת ארוחת הבוקר הפוכה. מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.64 למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . גשו לסופר וקנו אוכמניות, ביצה, דובדבני מרסקינו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 37% , וזה לא כל כך מעולה. נסו עוגת ארוחת בוקר 3 שכבות הפוך פקאן תפוחים , עוגת תפוחים הפוך ללא ביצים | עוגת תפוחים הפוכה , ותבשיל ארוחת בוקר מקסיקנית הפוך עם קרום חרישי (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים ומרוקנים אוכמניות מתערובת מאפינס; לְהַפְרִישׁ.
מניחים תערובת מאפינס ושמרים בקערה גדולה; לְהַפְרִישׁ.
מסננים את האננס, שומרים מיץ בכוס מדידה. מניחים את האננס בצד.
הוסף מספיק מים למיץ כדי למדוד 2/3 כוס.
יוצקים לסיר; מחממים ל-120°-130°.
מוסיפים לתערובת המאפינס; מערבבים רק עד להרטיב. טורפים פנימה את הביצה. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
מערבבים סוכר חום וחמאה; יוצקים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה עגולה.
חותכים כל פרוסת אננס לשניים; מסדרים מעל תערובת סוכר חום. מכניסים דובדבנים לאננס.
כף מחצית מהבלילה על האננס.
אופים ב-350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. הופכים מיד לצלחת הגשה. מצננים לחלוטין.
מקשטים באוכמניות טריות אם רוצים.