עוגת בוץ שוקולד
עוגת בוץ שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 670 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי מתוק, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד 2 אונקיות של פירורי עוגיות ולהניח אותם בצד. בקערה, מערבבים יחד את פירורי העוגיות הנותרים וחמאה, ולחץ בחוזקה על תערובת לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ'. להקפיא קרום 30 דקות.
בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את הסוכר, עמילן תירס, ומלח. בקערה קטנה, להכות את החלמונים עם מקצף, ולאחר מכן להוסיף אותם לחומרים יבשים לטאטא היטב, עד החלמונים הם חיוורים וחלקים, על 2 דקות. תניח בצד.
בסיר בינוני, לשלב את החלב ווניל ולהביא לרתיחה נמוכה על חום בינוני. כאשר החלב מתחיל לרתוח, לכבות את החום למזג את תערובת הביצה על ידי הוספת קצת הנוזל החם לתערובת הביצה בכל פעם, לטאטא כמו שאתה הולך. לאחר הוספת כל החלב, יוצקים את התערובת בחזרה לסיר ומניחים אותו על אש נמוכה. לבשל, לטאטא כל הזמן עד התערובת מתחילה להתעבות, על 3 דקות. תמשיך להקציף. לאחר בועות התערובת, להקציף במשך 2 דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
לטאטא את השוקולד עד בשילוב מלא, ואז לשפוך מילוי לתוך קליפת עוגה צוננת. לחץ על עטיפת פלסטיק מעל, וצנן במשך 8 שעות כדי להגדיר. כאשר מוכן לשרת, העליון עם קצפת ופירורי עוגיות שמורות.