קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת בורגר אנד נקניקייה

עוגת בורגר אנד נקניקייה
ניתן להכין את המתכון של עוגת בורגר 'n' נקניקייה תוך כשעתיים ו-15 דקות. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-25 גרם שומן. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם אבקת אפייה, תפוז, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בורגר/לחמניות נקניקיות 100% מחיטה מלאה, Dog Haus "Sooo Cali" נקניקייה Copycat, ו-Confetti Corn Dog Toper.

הוראות

1
מכינים את בלילת העוגה לפי הוראות האריזה.
2
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן ומקומח. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
4 עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות4 עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות
3
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקותעוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות
3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מוציאים 1/4 כוס הבלילה לקערה קטנה; מערבבים פנימה שוקולד מומס ווניל. מערבבים תמצית לימון לתוך הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימוןתמצית לימון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מרפדים תבנית בנייר אפייה. צייר שניים 2-3/4-in. עיגולים, שניים בגודל 1-1/2 אינץ'. עיגולים ושני 3-1/4-in. x 1-1/2 אינץ'. אליפסות על הנייר.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מורחים 1-1/2 אינץ'. עיגולים עם בלילת שוקולד. על כל אליפסה ועל כל עיגול שנותר מורחים 2 כפות בלילת לימון; מפזרים עיגולים עם שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
10
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהשוליים מזהיבים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
12
זורקים את שאר הבלילה בכפות של 3 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
אופים במשך 8 דקות או עד שהשוליים מזהיבים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
15
מניחים את העוגה על מגש או 14 אינץ'. x 10 אינץ'. מגש או לוח מכוסה. גוון שתי פחיות של ורוד פרוסט עם צבע מאכל אדום; החלק העליון והדפנות של העוגה כפור. עם קצה כוכב מס' 16 וציפוי לבן, מצמידים גבול חבל סביב החלק העליון והתחתון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
16
בעזרת ציפוי לבן, יוצרים שניים בגודל 4 אינץ'. עיגולים על עוגה לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
17
מניחים עוגיית לימון עגולה, הצד השומשום כלפי מטה, על צלחת אחת ללחמניית המבורגר. גוון 3 כפות ציפוי ירוק; למרוח חצי על לחמנייה לחסה. למעלה עם עוגיית שוקולד להמבורגר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
18
לגבינה, גוון 2 כפות ציפוי עם צבע מאכל צהוב וכתום; מורחים כף אחת על המבורגר. עבור קטשופ, גוון 2 כפות ציפוי אדום; לטפטף 2 כפיות על גבינה. עבור חרדל, גוון 2 כפות ציפוי צהוב; לטפטף 2 כפיות על קטשופ.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונליצבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונלי
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
19
למעלה עם עוד המבורגר עוגיות שוקולד; חזור על שכבות של גבינה, קטשופ וחרדל. הניחו את שאר הקטשופ והחרדל בצד לנקניקייה. לחלק העליון של לחמניית המבורגר, מורחים את יתרת הציפוי הירוק על התחתית של עוגיית הלימון העגולה שנותרה; מניחים מעל חרדל.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20
ללחמניית נקניקיות, מניחים עוגייה אובלית, הצד העליון כלפי מטה, על הצלחת השנייה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית נקניקיותלחמניית נקניקיות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
21
חוצים עוגת ספוג אחת לשניים לאורכה ומעצבים נקניקייה (שמרו את חצי עוגת הספוג שנותרה לשימוש נוסף). גוון 1/4 כוס ציפוי חום-אדום; לפרוס על נקניקייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
22
מניחים על לחמנייה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
23
מטפטפים קטשופ שמור וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
24
מניחים מעל את שאר העוגיה הסגלגלה לראש הלחמנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
25
לפחית סודה, חתוך קצה אחד מכל אחת מעוגות הספוג הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
26
חותכים שתי עוגות ספוג לשניים לאורך. העמידו עוגת ספוג שלישית, הצד החתוך כלפי מטה, על העוגה. מסדרים את החצאים הנותרים מסביב לעוגת ספוג, צדדים חתוכים פנימה. גוון 3/4 כוס ציפוי אדום; דפנות הכפור של פחית. גוון 3 כפות ציפוי אפור עם צבע מאכל שחור; כפור למעלה ולעשות שפה סביב תחתית הפחית. הכנס קשיות למרכז הפחית. צינור "קולה" ועיצובים על פחית עם ציפוי לבן.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
עוגת ספוגעוגת ספוג
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
קולהקולה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגה עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!