עוגת בזיליקום עגבניות
פאי בזיליקום עגבניות דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם פלפל, בצל, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו עוגת העגבניות של סנדי, חזה עוף בזיליקום שום עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו חציל בגריל וערימות עגבניות ירושה עם בזיליקום ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. ריסוס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה.
בקערה בינונית, מערבבים Bisquick מקום; לחתוך בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר.
מוסיפים מים; מערבבים במרץ עד לצורות בצק רכות. באמצעות אצבעות טבולות בתערובת ביסקוויק, לחץ על הבצק בצד התחתון ומעלה של צלחת העוגה, ויצרו קצה על שפת הצלחת.
מפזרים 1/2 כוס הגבינה בקרום. מסדרים חצי פרוסות עגבניות על גבי גבינה.
מפזרים חצי כל קמח, בצל, בזיליקום קצוץ, מלח ופלפל. חזור על שכבות. בקערה קטנה, לערבב מיונז הנותרים 1 כוס גבינה; להפיץ מעל העוגה בתוך 1 אינץ ' של קצה.
אופים 24 עד 26 דקות או עד השחמה קלה.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.