עוגת בטטה עם ציפוי חמוציות פריך
המתכון פאי בטטה עם ציפוי חמוציות פריך יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 3 שעות ו-25 דקות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו תבשיל בטטה בריא עם שיבולת שועל פריכה, עוגת בטטה פריכה, ו עוגת בטטה עם ציפוי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
לדקור את תפוחי האדמה המתוקים עם מזלג ולאפות אותם עד שהם רכים, על 1 שעה.
הסר מהתנור ולהניח בצד עד שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד.
בעוד תפוחי האדמה מבשלים להפוך את המאפה: לשלב את הקמח, סוכר, ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את הידיים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
יוצקים את מי הקרח ומעבידים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. לסחוט כמות קטנה יחד, אם הוא מתפורר, להוסיף עוד מי קרח, 1 כפית בכל פעם. יוצרים את הבצק לכדור, עוטפים אותו בניילון נצמד, ומקררים אותו לפחות 30 דקות.
מפזרים את הדלפק ואת סיכה מתגלגל בקלילות עם קמח.
מגלגלים את הבצק לתוך מעגל 10 אינץ'. בזהירות לגלגל את הבצק על הסיכה ולהניח אותו בתוך מחבת פאי 9 אינץ'. לחץ על הבצק בחוזקה לתוך הקרקעית והצדדים כך שהוא מתאים בחוזקה. חותכים את הבצק העודף סביב השפה וצובטים את הקצוות כדי ליצור גבול.
מניחים פיסת נייר קלף על הקרום וממלאים שעועית לא מבושלת או משקולות עוגה.
אופים את קרום העוגה עד שהוא קובע, כ -20 דקות.
צחצח את הקרקעית עם הביצה המוכה והניח בצד.
בעוד הקרום הוא בישול לעשות את המילוי: כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את תפוחי אדמה מתוקים ולרתיח את עיסת במעבד מזון עם חמאת מקל 1/2 וקמצוץ של מלח. מידה 1 1/2 פירה כוסות לתוך קערה. בקערה אחרת לנצח את הביצים וסוכר עד הסוכר נמס.
מוסיפים את הביצים למחית בטטה ומקציפים היטב.
מוסיפים את השמנת, גרידת תפוזים, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים היטב לשלב.
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה.
מניחים את מחבת העוגה על גיליון עוגיות חסון כדי לתפוס כל נשפך. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F ואופים עד העוגה מוגדר אבל עדיין מתנועע מעט, על 40 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר לו להתקרר.
בינתיים, לשים את הפקאן על תבנית אפייה ולאפות אותם עם העוגה במשך כ -10 דקות כדי טוסט אותם.
הוציאו אותם מהתנור והניחו להם להתקרר. להפשיר את חמוציות במסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את הנוזל.
שים את העוגיות, פקאן, חמוציות לתוך מעבד מזון דופק אותם כמה פעמים עד שהם קצוצים גס.
מפזרים את ציפוי באופן שווה על העוגה מקורר ומגישים מיד.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.