עוגת ביסקוויט שוקולד
עוגת ביסקוויט שוקולד יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. לך לחנות ותביא חמאה, קצפת, קצפת, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת ביסקוויט שוקולד, עוגת ביסקוויט שוקולד, ו עוגת ביסקוויט שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו 6 או 8 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם רדיד. ריסוס עם ספריי בישול nonstick. לשבור את כל הביסקוויטים לחתיכות 1 אינץ'; להפריש.
בקערה בינונית, מניחים 1 1/3 כוס שוקולד צ ' יפס; להפריש. בסיר 1 ליטר, חום 2/3 כוס שמנת ו 2 כפות חמאה על חום בינוני, ערבוב עד החמאה נמסה תערובת מגיע לרתיחה.
יוצקים תערובת שמנת על שוקולד ומערבבים חלקה.
מוסיפים חתיכות ביסקוויט לתערובת שוקולד, מקפלים בעדינות עד שכל החתיכות מצופות. כף לתוך מחבת העוגה מוכן. בעדינות לחץ תערובת למחבת. מקררים את העוגה במשך 3 שעות או עד המשרד.
הסר עוגה מחבת עוגה ולהפוך במהופך על צלחת הגשה.
הסר רדיד. במקום קערה קטנה הנותרים 2/3 גביע שוקולד צ ' יפס. בסיר 1-ליטר, חום שנותר 1/3 כוס קצפת ו 1 כף חמאה על חום בינוני, ערבוב עד החמאה נמסה תערובת מגיע לרתיחה.
יוצקים תערובת שמנת על שוקולד ומערבבים חלקה.
יוצקים את השוקולד המומס על העוגה; כפור למעלה וצדדים באמצעות סכין חמאה או מרית אופסט. אם תרצה, לקשט עם שוקולד חלב נמס.